Find ForsikringFind forsikring giver dig tips, tricks og links til at finde de bedste priser på forsikringer og / eller teste om prisen er rigtig på de forsikringer, du allerede har.

Forsikringer er noget, vi alle sammen tegner og betaler mange penge for, selvom vi håber, vi aldrig får brug for dem. Vi tegner forsikringer for at dække vores liv ind. Både når det går galt eller vi mister det, livet.

Find forsikring og tjek om ikke du kan spare penge på evt. at skifte forsikringsselskab eller ved at forhandle med dit nuværende selskab.

Find forsikring her

De typiske forsikringer er:

 • Indboforsikring
 • Husforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Bilforsikring
 • Motorcykelforsikring
 • Rejseforsikring
 • Hundeforsikring
 • Livsforsikring
 • Ejerskifteforsikring
 • Knallertforsikring
 • Campingforsikring
 • Trailerforsikring

Hvorfor er det god idé at tjekke sine forsikringer?

Med mindre du har uanede mængder af penge og ikke behøver at tænke på, hvad du bruger dine penge til – ja, så er det en rigtig god idé at tjekke dine forsikringer løbende.

For tingene ændrer sig hele tiden – både dit liv og forsikringsselskabernes priser. Hvad der var en god forsikring for dig i går, er det ikke nødvendigvis i dag og måske slet ikke i morgen.

Forsikringspriser er det en god idé at teste hvert andet år.

Forsikringsbetingelser skal du have overblik over løbende. Du skal især være opmærksom på, om du stadig er dækket ind, når noget ændrer sig i dit liv.

Det kan f.eks. være, hvis du bliver skilt. Køber nyt hus, bil eller motorcykel. Får et barn mere. Skal ud og rejse. Eller når du går på pension eller efterløn.

Er du forsikret til den rigtige pris?

Dine forsikringer skal følge dig og dit liv, og det gør de ikke automatisk eller af sig selv. Du skal selv sørge for det sker. Du skal fortælle dit forsikringsselskab, at og når noget har ændret sig i dit liv og du har brug for en anden type dækning.

Når du tjekker forsikringer, skal du undersøge disse ting:

 • Dækker de dig stadig optimalt? (så du virkelig er dækket ind, når uheldet er ude)
 • Koster dine forsikringer den rigtige pris? (eller betaler du for meget?)

Før du går i gang med find forsikring

Find alle dine nuværende forsikrings-policer frem FØR du kontakter et nyt forsikringsselskab. Læs dem grundigt igennem, så du får alle betingelser og forbehold genopfrisket. Og ja – du skal læse det hele. Også alt det, der er skrevet med småt.

Så ved du præcis, hvad du skal bede om at få tilbud på, når du vil undersøge forsikrings-markedet.

Hvis du f.eks. ønsker at få et tilbud på en indboforsikring, er det vigtigt, at du sætter det rigtige beløb for dit indbo, så det rent faktisk også dækker alt dit indbo.

Samtidig er det en god idé at få et tilbud, der matcher din nuværende forsikring på alle måder – for så er du reelt i stand til at sammenligne de to forsikringer.

Pris og indhold skal matche dig og dine behov

Det er gratis at kontakte et forsikringsselskab og bede om tilbud på en eller flere forsikringer.

Typisk vil forsikringsselskaberne tilbyde dig en eller anden form for rabat, hvis du samler alle dine forsikringer hos dem. Det er fint nok, men sørg for du får det bedste tilbud fra dem, hvis du gør det.

Det bedste forsikrings-tilbud er ikke nødvendigvis det bedste for dig. Om det er, er du den eneste, der kan afgøre: Tjek det på omfanget af dækning og de situationer, du er dækket – er det godt nok?

Tjek om det kan betale sig for dig.

Flere muligheder for find forsikring

Der findes ikke blot en, men flere muligheder, når du leder efter den rigtige forsikring til den bedste pris.

Find den billigste forsikring.dk og få tre uforpligtende tilbud på den type forsikring, du ønsker at tjekke.

Find forsikring online

Du kan også lave dit forsikringstjek hos et forsikringsagentur, der udelukkende driver virksomhed på nettet. Next Forsikring er den nye pige i klassen, når det drejer sig om forsikringer til private.

At alt foregår på nettet må alt andet lige betyde lavere priser for dig som forbruger.