Find håndværker


Find håndværker er et gratis tilbud til dig, der står og har brug for en håndværker, men ikke orker at kontakte gud og hver mand for at finde den rigtige håndværker til den rigtige pris.

Du kan lade andre gøre arbejdet for dig og skaffe dig tre uforpligtende tilbud på en lang række opgaver, der kræver en håndværker. Med vores gratis Find håndværker-tilbud sparer du både tid og tanker.

Sådan foregår det med at finde en håndværker

Du klikker her og beder om at få 3 håndværker tilbud – gratis!

Herefter beskriver du den byggeopgave, du gerne vil have tre uforpligtende tilbud på fra håndværkere, der kan løse opgaven. Når det er gjort, kan du læne dig roligt tilbage og vente!

I løbet af tre dage modtager du tilbud fra tre håndværkere, der gerne vil byde ind på og udføre den opgave, du har stillet. Så er det op til dig at tage en beslutning. Det står dig fuldstændig frit, om du vil benytte dig af et af tilbuddene eller ej.

3 byggetilbud.dk har siden år 2000 formidlet flere end 160.000 byggeopgaver. 3 byggetilbud.dk har opbygget et landsdækkende netværk og har kontakt til omkring 1.000 forskellige håndværkere over hele landet.

Find håndværker til opgaver til dig med hus

Som boligejer er der jævnligt opgaver og vedligeholdelsesopgaver, der skal klares. Nogle kan du måske selv ordne, mens andre kræver sin håndværker. Her er en umiddelbar liste over de typer af opgaver, du kan bestille tre uforpligtende og gratis tilbud på at få udført:

Find håndværker til varme- og energiarbejder

Danskerne har de sidste år gjort, hvad de kunne for at spare på ressourcerne i forhold til at isolere og til at finde alternative måde at opvarme boligen på. Der findes forskellige tilskudsregler, der forøger incitamentet til at foretage investeringer i for eksempel:

Find håndværker til arbejde til boligforeninger / dig, der bor i lejlighed

3 byggetilbud.dk har mange års erfaring med at formidle håndværkere og løsninger til boligforeninger og etageejendomme. Dette er en indledende liste over de typer af opgaver, der kan spørges om tilbud på:

Gem

Gem

Gem